Uvítání

Zde najdete vše ...jsem jedním z nejlepších světových bloggermannů.

http://www.hovno.sk

http://sulcjaroslav.blogspot.com/

9. 9. 2008

Korupční vlada - vedoucí : vojenský gymnazista Míra Topolánek ..

Politický turista - líbí se mu Kateřina J. - žena, o kterou by si normální chlap neopřel ani kolo .... polda jí nafackoval hodně málo ...
Vlastička .. dala malýmu Nicolasovi maskače ... největší tele na obraně v historii ...

Největší vládní přiblblo ... chce škatulkovat cikány ...

















  1. Nejvyšší čas, aby dement Topolanek sbalil fidlatka a s Lucií Talmanovou a malým Nicolasem odtáhl někam do prdele.




  2. Zastydlý puberták Morava a Vlasta Tlustý patří bud´ do Bohnic nebo do kriminálu, oba jsou zralý na pár facek a pár kopanců do prdele.

Hradní Václav se pelešil někde v hotýlku .... trochu trapné ...






Míra je v prdeli ... už se čertí


Topolánek připustil vládnutí bez důvěry a obul se do Klause
15. září 2008 11:22
Premiér Topolánek už má scénáře pro případ, že kabinet kvůli kauze Morava přijde o důvěru Sněmovny. Zvažuje i vládnutí bez důvěry do předčasných voleb na podzim 2009. Odmítl také výtky Hradu, že je politika vyprázdněná. Taková podle něj naopak byla v časech, kdy Klaus umožnil opoziční smlouvu.
foto: Jan Zátorský, MF DNES
Premiér Mirek Topolánek má starosti o budoucnost své vlády. Plány, co dělat, pokud kabinet přijde o důvěru Sněmovny, ale už prý má v hlavě.
Premiér zdůraznil, že varianta vlády v demisi se mu nikterak nezamlouvá. "Nepřeji si to, nepočítám s tím, ale scénáře v hlavě mám, přemýšlíme s kolegy, jak se v takové situaci zachovat," řekl Topolánek v rozhovoru pro pondělní Hospodářské noviny.
V kontrastu s prezidentem Václavem Klausem, který poprask vyvolaný nyní už bývalým poslancem ODS Janem Moravou označil za "vyprázdnění politiky", se Topolánek obul do doby opoziční smlouvy. Tehdy ODS v čele s Klausem držela u moci Zemanovu ČSSD.
"Není přece pravda, že dnešní politice chybí témata a ideje, to charakterizovalo dobu opoziční smlouvy. Vlastimil Tlustý je naprosto typický produkt té doby, ukázka všech negativ opoziční smlouvy (...) Nemohl dělat ministra financí s tou svou partou, která tam řádila jak černá ruka," řekl HN Topolánek.
Horký podzim ve Sněmovně. A vedení EU za dveřmiPolitická nestabilita a pád vlády - jakkoliv se někteří odbojní poslanci vládních stran dušují, že nechtějí pomoci k vládě levici - by Česku nijak neusnadnily předsednictví Evropské unie, které na Prahu připadá v první polovině roku 2009.
Na domácí úrovni se klíčový test vlády chystá ještě dříve. Po podzimních volbách se ji podle svých slov pokusí svrhnout opozice. - čtěte Vyvoláme hlasování o pokleslé vládě, ohlásil Paroubek
Právě hlas Tlustého by ve Sněmovně mohl vládu potopit. Ministr vnitra Ivan Langer ale včera popřel, že by se ODS nadále zkoušela s odbojným poslancem udobřit. - čtěte Než klečet před Tlustým, to ať vláda radši padne, řekl Langer
Pokud Topolánkův kabinet nevydrží, případnou novou vládu by musel vést někdo jiný než současný šéf ODS, řekl včera v TV Prima předseda ČSSD Jiří Paroubek. Potom by podle něj byla možná spolupráce během evropského předsednictví, ale "v jiných oblastech zřejmě ne".
Další z věcí, které by šéf ODS chtěl ve Sněmovně stihnout zařídit ještě do konce roku, je schválení radarové stanice USA. Po červencovém podpisu hlavní smlouvy o radaru a schválení doplňkové smlouvy o statutu amerických vojáků v Česku (SOFA) vládou dělí radar a Sněmovnu už jen podpis SOFA ministry obrany - k tomu zřejmě dojde už tento týden.
Kam dál?
Než klečet před Tlustým, to ať vláda radši padne, řekl Langer
Vyvoláme hlasování o pokleslé Topolánkově vládě, ohlásil Paroubek
Anketa
Kdo by svou rezignací nebo odchodem nejvíc přispěl k očištění ODS?
předseda Topolánek 7619
šéf poslanců Tluchoř 675
poslanec Tlustý 3253



Menší úlety




Míra se rozčiluje ... nějak

Opilý zelenáč na sjezdu ...

Žádné komentáře: